”Javor” d.o.o. Prijedor

”Javor” d.o.o. Prijedor je registrovan kao društvo za proizvodnju namještaja, stolarije, trgovinu i usluge. Sa radom je počelo daleke 1946. godine,a u ovom trenutku ima 83 zaposlenika.

Okosnicu proizvodnje čine: kuhinjski namještaj, trpezarijski namještaj, stolovi, dnevni boravci, kancelarijski namještaj, ugostiteljski namještaj, hotelski namještaj, spavaće sobe, kreveti, te široka paleta veoma kvalitetnog tapaciranog namještaja, kao i kompletan program proizvodnje namještaja od pločastih materijala (iveral, medijapan i furnir), a sve po želji i mjerama kupaca.

Ekskluzivan i novi segment proizvodnje čine vrhunski kvalitetni namještaj od masivnog drveta hrasta, bukve i termotretiranog jasena: kuhinje, spavaće sobe, stolovi, kreveti, komode, ormari, dijelovi namještaja od masivnog drveta, masivne fronte, ukrasni stubovi, pilasteri, ukrasne lajsne, masivne radne ploče i ostali komadni namještaj po željama i mjerama kupca.

Tržišta na koja izvoze svoje proizvode ili su  izvozili u prošlosti uključuju :Norvešku, Švedsku, Dansku, Švajcarsku, Njemačku, Austriju, Italiju, Izrael i zemlje članice bivše SFRJ.

Što se tiče nagrada i priznanja koje je ”Javor” d.o.o. dobijao u periodu svog poslovanja svakako je bitno istaći 8 zlatnih medalja na sajmovima namještaja te plaketu grada Prijedora za doprinos razvoju privrede grada Prijedora.

U budućnosti će se orjentisati na plasman svojih proizvoda i poluproizvoda stalnim kupcima, ali će svakako pokušati i da privuku nove kupce. Posjeduju FSC-COC certifikat kvaliteta.

 

Kontakt podaci:

Adresa: Rudi Čajavec br. 3, 79101 Prijedor, RS-BiH ,

Telefon: +387 52/238-081; fax: +387 52/238-082,

E-mail: info@javor-prijedor.com

 

Internet stranice:

web:                www.javor-prijedor.com

facebook:        JAVOR namještaj

instagram:       namjestaj_javor_prijedor