Drvoprodex doo

Drvoprodex doo je porodična firma koja je osnovana 1992. godine. Na početku proizvodnja je bila bazirana na rezanu građu, a od 1999. godine firma se proširuje i počinje sa proizvodnjom parketa.Danas “Drvoprodex” ima najnoviju liniju za proizvodnju parketa u regiji i jedan smo od najvećih proizvođača.Od 2001.godine počinjemo proizvodnju  masivnih seljačkih podova, a  u skladu sa željama i  zahtjevima naših kupaca radimo  završnu obradu  metodom uljenja, četkanja i  starenja i tako ih isporučujemo kao gotov proizvod. Godine 2009. počinjemo proizvodnju višeslojnih podova i parketa  koji se uglavnom prodaju na za zapadnoevropskom tržištu, a koji su naročito pogodni za podno grijanje. Pored navedenog, posjedujemo i liniju za proizvodnju lamela i pogon  za proizvodnju briketa. Danas imamo više od 100 zaposlenih.

Stalno ulaganje u savremene tehnologije, kao i kontinuirano stručno usavršavanje  zaposlenih ključni su za izvrstan kvalitet naših proizvoda.

“Drvoprodex” d.o.o. se  kvalitetom svojih proizvoda pozicioniralo na tržištu kao izvozno orijentisano preduzeće. Više od 80% ukupne proizvodnje se izvozi u zemlje Evropske unije i to u: Njemačku, Italiju, Švedsku, Francusku, Austriju, te u zemlje bivše Jugoslavije. Konstantan rast prodaje i uspješan plasman naših proizvoda na inostranom tržištu samo potvrđuje ispravnost pristupa na kom se bazira naše poslovanje. Ključ našeg uspjeha je zadovoljstvo kupaca. Kroz mogućnost izbora iz širokog spektra naših proizvoda Vaš dom će biti zdravo okruženje u harmoniji sa prirodom.